Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 150 gramų graikinių riešutų
  • 0.5 vieneto granatų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek mairūnų
  • 500 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sultinio (daržovių)
  • šiek tiek ciberžolės
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius nuplauti ir pakepinti ant trupučio augalinio aliejaus iki tol, kol išgaruos skystis.
    Graikinius riešutus taip pat šiek tiek pakepinti ir, pakepinus, sumalti juos į miltelius.
    Sumaišyti prieskonius su druska.
    Išspausti iš pusės granatos sultis, sumaišyti jas su prieskonių mišiniu ir riešutų milteliais.
    Į gautą masę dar įspausti česnako.
    Tada išmaišyti riešutų mišinį su pievagrybiais ir truputėliu daržovių sultinio.
    Gerai išmaišius leisti užkandai nusistovėti 40 min. ir patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 150 gramų graikinių riešutų
  • 0.5 vieneto granatų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek mairūnų
  • 500 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sultinio (daržovių)
  • šiek tiek ciberžolės
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius nuplauti ir pakepinti ant trupučio augalinio aliejaus iki tol, kol išgaruos skystis.
    Graikinius riešutus taip pat šiek tiek pakepinti ir, pakepinus, sumalti juos į miltelius.
    Sumaišyti prieskonius su druska.
    Išspausti iš pusės granatos sultis, sumaišyti jas su prieskonių mišiniu ir riešutų milteliais.
    Į gautą masę dar įspausti česnako.
    Tada išmaišyti riešutų mišinį su pievagrybiais ir truputėliu daržovių sultinio.
    Gerai išmaišius leisti užkandai nusistovėti 40 min. ir patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų