Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai paprikų (geltonoji)
- 3 vienetai svogūnų
- 3 vienetai vištiena (krūtinėlės)
- 80 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas cukinijos
- šiek tiek padažo (salotoms)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos krūtinėles, svogūnus ir paprikas supjaustyti didesniais gabalėliais, o cukiniją griežinėliais.
Paeiliui sumauti ant iešmelių vištieną bei daržoves ir grybus.
Viską aptepti salotų padažu, apibarstyti druska bei pipirais ir vartant kepti grilyje apie 15 - 20 min.
Patiekti šiltus su ryžiais.
Skanumėlis!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai paprikų (geltonoji)
- 3 vienetai svogūnų
- 3 vienetai vištiena (krūtinėlės)
- 80 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas cukinijos
- šiek tiek padažo (salotoms)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos krūtinėles, svogūnus ir paprikas supjaustyti didesniais gabalėliais, o cukiniją griežinėliais.
Paeiliui sumauti ant iešmelių vištieną bei daržoves ir grybus.
Viską aptepti salotų padažu, apibarstyti druska bei pipirais ir vartant kepti grilyje apie 15 - 20 min.
Patiekti šiltus su ryžiais.
Skanumėlis!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą