Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių (virtos, didelės)
- šiek tiek petražolių
- 180 gramų pievagrybių (marinuoti)
- 400 mililitrų vandens
- 0.5 vieneto grybų (sultinys, kubelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užvirti vandenį, sudėti supjaustytas bulves, pievagrybius, petražoles ir sultinį. Pavirti 5 min. Po to viską sutrinti blenderiu arba per sietelį. Tiekti su skrebučiu. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių (virtos, didelės)
- šiek tiek petražolių
- 180 gramų pievagrybių (marinuoti)
- 400 mililitrų vandens
- 0.5 vieneto grybų (sultinys, kubelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užvirti vandenį, sudėti supjaustytas bulves, pievagrybius, petražoles ir sultinį. Pavirti 5 min. Po to viską sutrinti blenderiu arba per sietelį. Tiekti su skrebučiu. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą