REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (marinatui)
  • 3 vienetai svogūnų (marinatui)
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 0.5 litro alaus (marinatui)
  • 250 mililitrų majonezo (marinatui)
  • šiek tiek druskos (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atvėsintą, ne itin riebią kiaulienos sprandinę supjaustykite gabaliukais, sudėkite į indą kartu su supjautytais svogūnais, druska ir pipirais. Užpilkite majonezu, išmaišykite ir marinuokite 2-3 valandas.
    Likus 15 min. iki kepimo, į indą įpilkite 0,5 litro alaus ir gerai išmaišykite.
    Kepkite šašlykinėje.

Autorius: Reda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (marinatui)
  • 3 vienetai svogūnų (marinatui)
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 0.5 litro alaus (marinatui)
  • 250 mililitrų majonezo (marinatui)
  • šiek tiek druskos (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atvėsintą, ne itin riebią kiaulienos sprandinę supjaustykite gabaliukais, sudėkite į indą kartu su supjautytais svogūnais, druska ir pipirais. Užpilkite majonezu, išmaišykite ir marinuokite 2-3 valandas.
    Likus 15 min. iki kepimo, į indą įpilkite 0,5 litro alaus ir gerai išmaišykite.
    Kepkite šašlykinėje.

Autorius: Reda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų