Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (marinatui)
- 3 vienetai svogūnų (marinatui)
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 0.5 litro alaus (marinatui)
- 250 mililitrų majonezo (marinatui)
- šiek tiek druskos (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atvėsintą, ne itin riebią kiaulienos sprandinę supjaustykite gabaliukais, sudėkite į indą kartu su supjautytais svogūnais, druska ir pipirais. Užpilkite majonezu, išmaišykite ir marinuokite 2-3 valandas.
Likus 15 min. iki kepimo, į indą įpilkite 0,5 litro alaus ir gerai išmaišykite.
Kepkite šašlykinėje.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (marinatui)
- 3 vienetai svogūnų (marinatui)
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 0.5 litro alaus (marinatui)
- 250 mililitrų majonezo (marinatui)
- šiek tiek druskos (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atvėsintą, ne itin riebią kiaulienos sprandinę supjaustykite gabaliukais, sudėkite į indą kartu su supjautytais svogūnais, druska ir pipirais. Užpilkite majonezu, išmaišykite ir marinuokite 2-3 valandas.
Likus 15 min. iki kepimo, į indą įpilkite 0,5 litro alaus ir gerai išmaišykite.
Kepkite šašlykinėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą