Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 4 vienetai kiaušinių
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- 3 stiklinės kefyro
- 500 gramų braškių
- 4 valgomieji šaukštai želatinos
- 1 vienetas želės (Jūsų mėgstamo skonio, pakelis)
- 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakame iki standžių putų baltymus, kitame inde ištriname trynius su 0,5 stiklinės cukraus, sudedame miltus, pamaišome ir atsargiai sudedame baltymus. Kišame į orkaitę ir kepame, kol pagels- apie 20-30min.
Ištirpiname želatiną ir palaukiame, kol atvės.
Sumaišome kefyrą su cukrumi (cukraus dėti pagal skonį), vaniliniu cukrumi, įpilame atvėsusią želatiną ir visą šią masę supilam ant iškepto biskvito bei įkišame valandai į šaldytuvą.
Kai tortas apstingsta, atsargiai išdėliojame uogas ir, jei tortas dar nepilnai sustingo, kišame vėl į šaldytuvą.
Pasiruošiame želė ir atsivėsiname (aš papildomai į žėlė įdedu dar porą šaukštų želatinos, kad būtų standesnė).
Kai tortas jau sustingsta, atsargiai pilame žėlė ir vėl kišame į šaldytuvą (jei tortas nebus visiškai sustingęs, kefyras susimaišys su želė ir bus negražu).
Jei norite šį tortą pagaminti greitai, tai jį ruoškite be želė sluoksnio, o tiesiog į kefyro masę suberkite uogas ir įkiškite į šaldytuvą - skonis tikrai nesuprastės.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 4 vienetai kiaušinių
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- 3 stiklinės kefyro
- 500 gramų braškių
- 4 valgomieji šaukštai želatinos
- 1 vienetas želės (Jūsų mėgstamo skonio, pakelis)
- 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakame iki standžių putų baltymus, kitame inde ištriname trynius su 0,5 stiklinės cukraus, sudedame miltus, pamaišome ir atsargiai sudedame baltymus. Kišame į orkaitę ir kepame, kol pagels- apie 20-30min.
Ištirpiname želatiną ir palaukiame, kol atvės.
Sumaišome kefyrą su cukrumi (cukraus dėti pagal skonį), vaniliniu cukrumi, įpilame atvėsusią želatiną ir visą šią masę supilam ant iškepto biskvito bei įkišame valandai į šaldytuvą.
Kai tortas apstingsta, atsargiai išdėliojame uogas ir, jei tortas dar nepilnai sustingo, kišame vėl į šaldytuvą.
Pasiruošiame želė ir atsivėsiname (aš papildomai į žėlė įdedu dar porą šaukštų želatinos, kad būtų standesnė).
Kai tortas jau sustingsta, atsargiai pilame žėlė ir vėl kišame į šaldytuvą (jei tortas nebus visiškai sustingęs, kefyras susimaišys su želė ir bus negražu).
Jei norite šį tortą pagaminti greitai, tai jį ruoškite be želė sluoksnio, o tiesiog į kefyro masę suberkite uogas ir įkiškite į šaldytuvą - skonis tikrai nesuprastės.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą