INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų kiaulės faršo
- 6 vienetai makaronų (vamzdeliai)
- 6 vienetai pievagrybių
- 100 gramų sūris
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Makaronus verdame pasūdytame vandenyje 10 min.
Pievagrybius ir svogūną susmulkiname ir pakepame keptuvėje su sviestu bei faršu. Viską pagardiname kiaulienos prieskoniais ir juodaisiais pipirais. Šios masės prikemšame į makaronus. Juos sudedame į skardą, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame orkaitėje, kol sūris apkeps.
Autorius: Inesa
REKLAMA