REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 6 vienetai makaronų (vamzdeliai)
  • 6 vienetai pievagrybių
  • 100 gramų sūris
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 6 vienetai makaronų (vamzdeliai)
  • 6 vienetai pievagrybių
  • 100 gramų sūris
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus verdame pasūdytame vandenyje 10 min.
    Pievagrybius ir svogūną susmulkiname ir pakepame keptuvėje su sviestu bei faršu. Viską pagardiname kiaulienos prieskoniais ir juodaisiais pipirais. Šios masės prikemšame į makaronus. Juos sudedame į skardą, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame orkaitėje, kol sūris apkeps.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų