REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų šokoladinio biskvito
  • 2 valgomieji šaukštai šokoladinio kremo
  • 250 gramų šokoladas
  • 1 žiupsnelis pabarstukų
  • 12 vienetų iešmeliai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų šokoladinio biskvito
  • 2 valgomieji šaukštai šokoladinio kremo
  • 250 gramų šokoladas
  • 1 žiupsnelis pabarstukų
  • 12 vienetų iešmeliai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutrupinti šokoladinį pyragą.
    Įpilti šokoladinio sviesto kremo ir išmaišyti (kad nebūtų per daug).
    Formuoti tešlą į 12 kamuoliukų ir padėti ant lentos, išklotos kepimo popieriumi.
    Palaikyti apie valandą šaltai, kad sutvirtėtų.
    Išlydyti šokoladą.
  2. Rutuliukus užmauti ant pagaliukų.
    Pakartoti su visais pagaliukais.
    Palikti kelioms minutėms.
    Panardinti šokolado kamuoliukus išlydytame šokolade ir tegul perteklius nubėga.
    Panardinti keletą kartų į pabarstukus ir pastatyti ar susmaigstyti vertikaliai.
    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų