REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 valgomojo šaukšto kalendrų (smulkinta)
  • 0.5 valgomojo šaukšto peletrūno (smulkintas)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 400 gramų svogūnų
  • 1 kilogramas antienos (ar kitas laukinis paukštis)
  • 0.5 stiklinės baltojo vyno
  • 80 gramų pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 80 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošta paukštiena supjaustoma porcijomis (su kaulais), pasūdoma ir, pridėjus sviesto, svogūnų ir pomidorų padažo, ištroškinama. Įpilama vyno, citrinos sulčių, įdedama prieskonių. Ištroškinta paukštiena į paduodama su balta duona.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų