Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių
- 3 valgomieji šaukštai krakmolo
- 4 vienetai kiaušinių
- 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 600 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 7 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulvės išverdamos, sumalamos kartu su varške, sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su 4 šaukštais sviesto, suberiami miltai, krakmolas ir išplakti baltymai.
Iš tešlos daromi voleliai, supjaustomi ir išverdami pasūdytame vandenyje.
Iškilę į paviršių išgriebiami kiaurasamčiu.
Tiekiami užpilti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais.
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių
- 3 valgomieji šaukštai krakmolo
- 4 vienetai kiaušinių
- 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 600 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 7 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulvės išverdamos, sumalamos kartu su varške, sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su 4 šaukštais sviesto, suberiami miltai, krakmolas ir išplakti baltymai.
Iš tešlos daromi voleliai, supjaustomi ir išverdami pasūdytame vandenyje.
Iškilę į paviršių išgriebiami kiaurasamčiu.
Tiekiami užpilti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą