• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 600 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 7 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvės išverdamos, sumalamos kartu su varške, sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su 4 šaukštais sviesto, suberiami miltai, krakmolas ir išplakti baltymai.
    Iš tešlos daromi voleliai, supjaustomi ir išverdami pasūdytame vandenyje.
    Iškilę į paviršių išgriebiami kiaurasamčiu.
    Tiekiami užpilti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais.

Autorius: Sonata

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 600 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 7 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvės išverdamos, sumalamos kartu su varške, sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su 4 šaukštais sviesto, suberiami miltai, krakmolas ir išplakti baltymai.
    Iš tešlos daromi voleliai, supjaustomi ir išverdami pasūdytame vandenyje.
    Iškilę į paviršių išgriebiami kiaurasamčiu.
    Tiekiami užpilti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais.

Autorius: Sonata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų