Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 7 vienetai bulvių (šviežios, mažos)
- 6 vienetai krapų (švieži, šakelės su stiebais)
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas paprikų (saldžioji, didelė)
- 2 arbatiniai šaukšteliai acto (obuolių)
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas čili pipirų (pipiras, šviežias)
- 1 vienetas brokolių (gūžė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai reikės mėsos ar grybų nuoviro (sultinio). Naudojau grybų (voveraičių) - labai tiko.
Į verdantį (maždaug 3 litrtų) sultinį dėkite kubeliais supjaustytas bulves, žiedynėliais išskirstytus brokolius bei griežinėliais supjaustytą papriką. Po 15 min. virimo sumeskite susmulkintą čili pipirą, nesmulkintus krapų stiebus, lauro lapelius, actą. Virkite tol, kol daržovės suminkštės. Dėkite druskos pagal skonį, o virimo pabaigoje išgriebkite tai, kas nevalgoma - lauro lapelius su krapų stiebais. Tiekite pagardinę grietine. Skanaus ;)
INGREDIENTAI:
- 7 vienetai bulvių (šviežios, mažos)
- 6 vienetai krapų (švieži, šakelės su stiebais)
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas paprikų (saldžioji, didelė)
- 2 arbatiniai šaukšteliai acto (obuolių)
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas čili pipirų (pipiras, šviežias)
- 1 vienetas brokolių (gūžė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai reikės mėsos ar grybų nuoviro (sultinio). Naudojau grybų (voveraičių) - labai tiko.
Į verdantį (maždaug 3 litrtų) sultinį dėkite kubeliais supjaustytas bulves, žiedynėliais išskirstytus brokolius bei griežinėliais supjaustytą papriką. Po 15 min. virimo sumeskite susmulkintą čili pipirą, nesmulkintus krapų stiebus, lauro lapelius, actą. Virkite tol, kol daržovės suminkštės. Dėkite druskos pagal skonį, o virimo pabaigoje išgriebkite tai, kas nevalgoma - lauro lapelius su krapų stiebais. Tiekite pagardinę grietine. Skanaus ;)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą