Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė aguonų
- 10 valgomųjų šaukštų cukraus
- 6 valgomieji šaukštai krakmolo
- 10 vienetų kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių, tryniai išsukami su cukrumi. Dedama krakmolo, išsukama, dedama miltų ir viskas vėl išsukama. Kiaušinių baltymai išplakami iki putų, kad pavertus dubenį jos nekristų. Kepimo forma išklojama kepimo popieriumi, baltymai su likusia mase sumaišomi šaukštu. Išmaišyta masė sudedama į formą, pašaunama į orkaitę ir kepama tol, kol gražiai paruduos.
Aguoninė dalis paruošiama taip pat, tik pridedama aguonų.
Labai skanus!
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė aguonų
- 10 valgomųjų šaukštų cukraus
- 6 valgomieji šaukštai krakmolo
- 10 vienetų kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių, tryniai išsukami su cukrumi. Dedama krakmolo, išsukama, dedama miltų ir viskas vėl išsukama. Kiaušinių baltymai išplakami iki putų, kad pavertus dubenį jos nekristų. Kepimo forma išklojama kepimo popieriumi, baltymai su likusia mase sumaišomi šaukštu. Išmaišyta masė sudedama į formą, pašaunama į orkaitę ir kepama tol, kol gražiai paruduos.
Aguoninė dalis paruošiama taip pat, tik pridedama aguonų.
Labai skanus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą