PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Įdarui:
 Cukrus, 2 šaukštai
 Cinamonas, 1 šaukštas
 Sviestas, 2 šaukštai
 Papuošimui:
 1 kiaušinis
 Cukraus pudra (jei pageidaujate)
 
 Į 2 šaukštus pašildyto pieno suberti mieles, cukrų (1 šaukštelį), išmaišyti ir palikti 5 minutėms. 
 
 2 stiklines pieno pašildyti su sviestu ir cukrum (kol ištirps sviestas).
 Paimti didelį dubenį, supilti ištirpintą piene sviestą, ištirpintas mieles, miltus, druskos ir išminkyti tešlą (minkyt 5-10min), pastatyti 30 min. šiltai, kad tešla pakiltų. 
 
 Paruoštą tešlą iškočioti 1cm storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi ir cinamonu ir vynioti vyniotinį, jį supjaustyti 1 cm pločio bandelėmis (daugiau nereikia, jos orkaitėj išsiplečia), 
 sudėti į skardą (patepta siviestu), dar 30 min palikti, kad pakiltų. 
 Prieš dedant į orkaitę bandeles patepti kiaušinio tryniu(jos įgaus auksinį atspalvį), papuošimui galite apiberti perliniu cukrumi. Dėti į orkaitę ir kepti apie 20 min , 230-240 temperatūroje (kol pasidarys auksinės spalvos) SKANAUS!!!   
    Autorius: Marija Leschenko