REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai gardūs ir greitai pagaminami balandėliai. Skaniausi su šviežiu kopūstu.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kopūstų
  • Įdarui:
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 stiklinė ryžių (virti)
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą apverdame pasūdytame vandenyje bei nuimame lapus.
  2. Mėsą sumaišome su virtais ryžiais, smulkintu svogūnu, tarkuota morka, įdedame druskos ir pipirų.
  3. Ant kopūsto lapų dedame šiek tiek faršo ir lapus susukame.
  4. Balandėlius dedame į puodą su vandeniu ir verdame apie 30 - 40 miučių, kol suminkštėja.

Autorius: Dovile

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų