Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 0.5 stiklinės saulėgrąžų
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų (pagal poreikį)
- 1 stiklinė kefyro
- šiek tiek druskos
- 4 saujos razinų
- 1.5 stiklinės avižinių dribsnių
- 2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įmušti kiaušinį suberti cukrų , druską, vanilinį cukrų, įpilti kefyro, suberti razinas , saulėgrąžas ir viską gerai išmaišyti. į masę supilti avižas ir miltus. Maišyti tol, kol gausis vientisa masė. Arbatiniu šaukšteliu padaryti mažus rutuliukus ir virti juos aliejuje kol paruduos. Galima apibarstyti cukraus pudra arba patiekti su skystu šokoladu .
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 0.5 stiklinės saulėgrąžų
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų (pagal poreikį)
- 1 stiklinė kefyro
- šiek tiek druskos
- 4 saujos razinų
- 1.5 stiklinės avižinių dribsnių
- 2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įmušti kiaušinį suberti cukrų , druską, vanilinį cukrų, įpilti kefyro, suberti razinas , saulėgrąžas ir viską gerai išmaišyti. į masę supilti avižas ir miltus. Maišyti tol, kol gausis vientisa masė. Arbatiniu šaukšteliu padaryti mažus rutuliukus ir virti juos aliejuje kol paruduos. Galima apibarstyti cukraus pudra arba patiekti su skystu šokoladu .
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą