REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek moliūgų (sėklos)
  • šiek tiek saulėgrąžų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 200 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 500 gramų avižinių dribsnių
  • šiek tiek linų sėmenų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avižinius dribsnius susmulkiname (aš malu su kavamale).
    Kiaušinius ir cukrų išplakame su mikseriu.
    Ištirpiname sviestą.
    Sodą nugesiname su grietine.
    Viską supilame ant susmulkintų dribsnių.
    Į tą patį indą beriame salėgrąžas, moliūgų ir linų sėklas (aš beriu visko maždaug po saują). Viską išmaišome.
    Tada supilame miltus ir dar kartą viską išmaišome.
    Į skardą klojame kepimo popierių ir formuojame sausainiukus.
    Kepame 170 laipsnių temperatūroje apie 20 min.
    Skanaus.

Autorius: Vaida

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek moliūgų (sėklos)
  • šiek tiek saulėgrąžų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 200 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 500 gramų avižinių dribsnių
  • šiek tiek linų sėmenų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avižinius dribsnius susmulkiname (aš malu su kavamale).
    Kiaušinius ir cukrų išplakame su mikseriu.
    Ištirpiname sviestą.
    Sodą nugesiname su grietine.
    Viską supilame ant susmulkintų dribsnių.
    Į tą patį indą beriame salėgrąžas, moliūgų ir linų sėklas (aš beriu visko maždaug po saują). Viską išmaišome.
    Tada supilame miltus ir dar kartą viską išmaišome.
    Į skardą klojame kepimo popierių ir formuojame sausainiukus.
    Kepame 170 laipsnių temperatūroje apie 20 min.
    Skanaus.

Autorius: Vaida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų