Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- šiek tiek moliūgų (sėklos)
- šiek tiek saulėgrąžų
- 2 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 200 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 500 gramų avižinių dribsnių
- šiek tiek linų sėmenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avižinius dribsnius susmulkiname (aš malu su kavamale).
Kiaušinius ir cukrų išplakame su mikseriu.
Ištirpiname sviestą.
Sodą nugesiname su grietine.
Viską supilame ant susmulkintų dribsnių.
Į tą patį indą beriame salėgrąžas, moliūgų ir linų sėklas (aš beriu visko maždaug po saują). Viską išmaišome.
Tada supilame miltus ir dar kartą viską išmaišome.
Į skardą klojame kepimo popierių ir formuojame sausainiukus.
Kepame 170 laipsnių temperatūroje apie 20 min.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- šiek tiek moliūgų (sėklos)
- šiek tiek saulėgrąžų
- 2 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 200 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 500 gramų avižinių dribsnių
- šiek tiek linų sėmenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avižinius dribsnius susmulkiname (aš malu su kavamale).
Kiaušinius ir cukrų išplakame su mikseriu.
Ištirpiname sviestą.
Sodą nugesiname su grietine.
Viską supilame ant susmulkintų dribsnių.
Į tą patį indą beriame salėgrąžas, moliūgų ir linų sėklas (aš beriu visko maždaug po saują). Viską išmaišome.
Tada supilame miltus ir dar kartą viską išmaišome.
Į skardą klojame kepimo popierių ir formuojame sausainiukus.
Kepame 170 laipsnių temperatūroje apie 20 min.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą