Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto (skardai patepti)
- šiek tiek riešutų (razinos, saulėgrąžos)
- 3 stiklinės avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje (labai gerai) išplakite kiaušinius su cukrumi, kol pašviesės ir pasidarys kaip kremas.
Suberkite avižas, riešutus, saulėgrąžas ar razinas (galima ir be jų) bei druską į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Skardą patepkite aliejumi ir dėkite po arbatinį šaukštelį masės, 10 cm atstumu.
Kepkite 220 laipsnių temperatūroje 5 min.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto (skardai patepti)
- šiek tiek riešutų (razinos, saulėgrąžos)
- 3 stiklinės avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje (labai gerai) išplakite kiaušinius su cukrumi, kol pašviesės ir pasidarys kaip kremas.
Suberkite avižas, riešutus, saulėgrąžas ar razinas (galima ir be jų) bei druską į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Skardą patepkite aliejumi ir dėkite po arbatinį šaukštelį masės, 10 cm atstumu.
Kepkite 220 laipsnių temperatūroje 5 min.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą