• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (skardai patepti)
  • šiek tiek riešutų (razinos, saulėgrąžos)
  • 3 stiklinės avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje (labai gerai) išplakite kiaušinius su cukrumi, kol pašviesės ir pasidarys kaip kremas.
    Suberkite avižas, riešutus, saulėgrąžas ar razinas (galima ir be jų) bei druską į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
    Skardą patepkite aliejumi ir dėkite po arbatinį šaukštelį masės, 10 cm atstumu.
    Kepkite 220 laipsnių temperatūroje 5 min.
    Skanaus!

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (skardai patepti)
  • šiek tiek riešutų (razinos, saulėgrąžos)
  • 3 stiklinės avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje (labai gerai) išplakite kiaušinius su cukrumi, kol pašviesės ir pasidarys kaip kremas.
    Suberkite avižas, riešutus, saulėgrąžas ar razinas (galima ir be jų) bei druską į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
    Skardą patepkite aliejumi ir dėkite po arbatinį šaukštelį masės, 10 cm atstumu.
    Kepkite 220 laipsnių temperatūroje 5 min.
    Skanaus!

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų