REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai abrikosų
  • šiek tiek cinamono
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai lazdyno reišutų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 200 gramų varškės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Abrikosus nuplauti, nusausinti, perpjauti per pusę, išimti kauliukus.
    Varškę pertrinti su medum ir trupučiu cinamono, gautą masę išdėlioti į abrikosų puseles.

    Prieš patiekiant apibarstyti kapotais lazdynų riešutais, cukraus pudra ir cinamonu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų