REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Norėjosi pagaminti kažką neeilinio. Ir čia vienas iš tų retų atvejų, kai užsiėmus gaminti patiekalą nuo a iki z, gamybos procese švelniai tariant šiek tiek pasikeiki, bet finale žinai, kad rezultatas atpirks visą triūsą ir valgant mėgausiesi“, – sako tinklaraštininkė Edita.

„Norėjosi pagaminti kažką neeilinio. Ir čia vienas iš tų retų atvejų, kai užsiėmus gaminti patiekalą nuo a iki z, gamybos procese švelniai tariant šiek tiek pasikeiki, bet finale žinai, kad rezultatas atpirks visą triūsą ir valgant mėgausiesi“, – sako tinklaraštininkė Edita.

REKLAMA

Reikės: 350 g žuvies filė (lyno, lydekos, menkės ar kt.); 1 kiaušinio; 2 forminio batono riekelių; saujos pusžiedžiais pjaustyto poro; didelio žiupsnio šviežiai pjaustytų krapų; 1 v.š. žuvies padažo; 1 nuskustos nedidelės bulvės; kelių gabalėlių džiovintų baravykų; druskos, maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS

Į dubenį sudėkite smulkiai supjaustytą žuvies file, įmuškite kiaušinį, smulkiai sutrupinkite batono riekeles, sudėkite porą, krapus, supilkite žuvies padažą.

REKLAMA
REKLAMA

Dėkite per smulkią burokinę tarką sutarkuotą ir nusunktą bulvę, labai smulkiai sukarpykite džiovintus baravykus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite. Palikite pastovėti apie 10 min.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, formuokite norimo dydžio kotletukus ir kepkite ant vidutinės kaitros.

Patiekite su mėgstamu garnyru.

Šaltinis: Oditėlės blogas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų