REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Žinau, kad prikepusi varškėčių niekada neprašausiu. Mano šeima juos labai mėgsta ir valgo su malonumu. Varškėčiai tinka vėlyviems pusryčiams, pietums ar vakarienei. Šiandien kepiau varškėčius su šokolado įdaru ir jų forma kiek kitokia nei įprastai (vyras pagalvojo, kad tai mini čeburėkai).

„Žinau, kad prikepusi varškėčių niekada neprašausiu. Mano šeima juos labai mėgsta ir valgo su malonumu. Varškėčiai tinka vėlyviems pusryčiams, pietums ar vakarienei. Šiandien kepiau varškėčius su šokolado įdaru ir jų forma kiek kitokia nei įprastai (vyras pagalvojo, kad tai mini čeburėkai).

REKLAMA

Varškėčių forma labai liuks ir įdaras g. b. koks tik norite, kad ir banano griežinėlis, uogos ir t. t., o jei varškėčius kepsite pikantiškus, tai puikiai tiks lašiša, sūris ir pan.“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: 2 ×180 gr. varškės; 2 kiaušinių; 4-5 v.š. miltų; cukraus (pagal skonį); šokolado; lydyto sviesto arba aliejaus kepimui.

Varškėčių receptas

Varškę sumaišiau su kiaušiniais, cukrumi ir subėriau miltus.

Ant darbastalio pabarsčiau miltų, kad varškės masė nepriliptų ir formavau apvalius blynelius.

Į varškėčių vidurį dėjau šokolado gabaliuką ir užlenkusi kraštelį lengvai užspaudžiau šakute.

Kepiau varškėčius keptuvėje ant lydyto sviesto, juos apkepant iš abiejų pusių. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų