REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Miltinių patiekalų mėgėjams naujas ir dar neatrastas (tikriausiai) lietinių receptas. Geriausia yra tai, kad juos galima valgyti ir šaltus.

REKLAMA
REKLAMA

Reikės:


  • Krapai

  • 30 vnt. ridikėlių

  • Grietinės indelis

  • 4 šaukštų miltų

  • 2 kiaušinių

  • druskos

  • pieno (galima daryti ir su vandeniu)


 

REKLAMA

Paruošimas:

Įdaras:

Krapai smulkiai supjaustomi. Ridikėliai (30 vnt) smulkiai supjaustomi peiliu, jokiu būdu ne tarkuoti, nes tada labai daug išsiskirs ridikėlių sulčių, o juos sumaišius su grietine – skysčio bus dar daugiau. Grietinę dėti prieš baigiant kepti lietinius.

Lietiniai:


Masę lieti ant įkaitintos keptuvės. Turi išeiti 5 blyniukai. Taigi - sotūs pusryčiai visai 3 asmenų šeimai.

Tada ant blyno dedamas įdaras, suvyniojama ir - į lėkštę, apipilama padažu, susidariusiu nuo ridikėlių sulčių ir greitinės.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų