Reikės:  šviežių stintų; druskos, juodųjų pipirų; miltų.
 Palangoje vis labiau juntamas stintų kvapas – artėja 15-oji Stintų šventė
(6 nuotr.)  
  Palangoje vis labiau juntamas stintų kvapas – artėja 15-oji Stintų šventė  
    
  Palangoje vis labiau juntamas stintų kvapas – artėja 15-oji Stintų šventė  
    
  Palangoje vis labiau juntamas stintų kvapas – artėja 15-oji Stintų šventė  
    
  Palangoje vis labiau juntamas stintų kvapas – artėja 15-oji Stintų šventė  
    
  Palangoje vis labiau juntamas stintų kvapas – artėja 15-oji Stintų šventė  
    
  Palangoje vis labiau juntamas stintų kvapas – artėja 15-oji Stintų šventė  
  Gaminimas:
Stintas išdarinėjame ir apibarstome druska ir paliekame šiek tiek pastovėti. Miltus sumaišome su juodaisiais pipirais.
Apvoliojame stintas miltų mišinyje ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrunda.
 Patarimas: Rekomenduojame prieš kepant stintas apšlakstyti jas citrinos sultimis. Tuomet jų skonis įgaus ypatinga poskonį, kuris tikrai nepaliks abejingų. 
Šaltinis: Oditėlės blogas
    REKLAMA