REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei reikėtų rinkti patiekalą, kurį žmonės dažniausiai renkasi pusryčiams, vienas iš favoritų neabejotinai būtų kiaušinienė. Ją pakankamai nesunku pagaminti, o įvairūs virtuvės šefų patarimai gali padėti išgauti dar tobulesnį kiaušinienės skonį.

Jei reikėtų rinkti patiekalą, kurį žmonės dažniausiai renkasi pusryčiams, vienas iš favoritų neabejotinai būtų kiaušinienė. Ją pakankamai nesunku pagaminti, o įvairūs virtuvės šefų patarimai gali padėti išgauti dar tobulesnį kiaušinienės skonį.

REKLAMA

Joey Skladany sako, kad yra išbandžiusi įvairių gudrybių, kuriomis dalijasi kulinarijos žinovai, tačiau vienas iš labiausiai jai pasiteisinusių dalykų buvo vanduo, rašoma realsimple.com.

Ji nurodo, kad įmušus kiaušinius į dubenį, reikėtų įpilti ir vos vieną šaukštą vandens, o tada kepti kiaušinienę, kaip esate įpratę – su prieskoniais ir norimais ingredientais.

„Vanduo garuoja ir suteikia kiaušinienei tobulą purumą. Kai kuriems skonis gali būti kiek per švelnus, todėl vėliau galima ją pagardinti norimu padažu ar susmulkintu sūriu. Tačiau vanduo tikrai padės iškepti tobulą kiaušinienę, o juk tokios rytais nusipelnėme kiekvienas“, – sako Joey.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų