REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Čeburekai iš vaflių  (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Prieš ilgąjį savaitgalį palepinkite savo šeimą gardžiais užkandžiais. O tam puikiai tiks šių greitų čeburekų receptas, kuriuo su skaitytojais dalinasi Audronė. 

4

Prieš ilgąjį savaitgalį palepinkite savo šeimą gardžiais užkandžiais. O tam puikiai tiks šių greitų čeburekų receptas, kuriuo su skaitytojais dalinasi Audronė. 

REKLAMA

Reikės: 0.536 kg. šviežių triušienos užpakalinių kumpelių, 6 vaflių (naudojau apvalius), pomidorų padažo, prieskoninių žolelių, plakiniui: kiaušinių + pieno + miltų (druskos ir pipirų), aliejaus kepimui.

Gaminimo eiga:

Triušienos kumpelius išviriau ir nukaulintą mėsytę supjausčiau.

Vaflius (3 vnt) sutepiau pomidorų padažu, uždėjau smulkintos triušienos ir pagardinau prieskoninėmis žolelėmis.

Ant viršaus vėl uždėjau vaflį (kiek prispaudžiau) ir supjausčiau trikampiukais, gavosi 12 vnt.

Pasigaminau plakinį iš recepte išvardintų produktų (plakinys turi būti tirštesnis).

Paruoštus vaflius mirkiau plakinyje ir kepiau keptuvėje su aliejumi.

Vaflius apkepiau iš abiejų pusių ir iškepa jie labai greitai.

Šaltinis: Gamink su Audrone 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų