REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kai pabosta įprasta balta mišrainė, maišau šią šiek tiek kitokią, bet gaivesnę jos versiją. Šia mišraine mane prieš keletą metų pavaišino kaimynė Edita. Ir nuo tada ji papildė mano mėgstamų mišrainių sąrašą. Taigi receptu dalinuosi ir su jumis“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Kai pabosta įprasta balta mišrainė, maišau šią šiek tiek kitokią, bet gaivesnę jos versiją. Šia mišraine mane prieš keletą metų pavaišino kaimynė Edita. Ir nuo tada ji papildė mano mėgstamų mišrainių sąrašą. Taigi receptu dalinuosi ir su jumis“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Ingredientai mišrainei: 5 virtos bulvės; 2 virtos morkos; 3 virti kiaušiniai; 1 poras; 0,3 l konservuotų kukurūzų; Žiupsnis druskos; Žiupsnis pipirų; Majonezo pagal poreikį.

Bulves, morkas, kiaušinius supjaustome kubeliais. Porą susmulkiname. Nuo kukurūzų nupilame skystį. Daržoves sumaišome, pagardiname druska, pipirais ir majonezu. Skanaujame.   

Yra šventa!!! Ir jokiu būdu negalima iš jos TYČIOTIS!!! Et
Kuo tolyn tuo gražyn. Jau dabar vietoj žirnelių-kukurūz
ai. Nepakartojama mišrainė. Atsibūskit.
Tik žirneliai!!!Tokia turi būti, jau eksperimentinė vakcina, tai bent su mišraine neeksperimentuokit...
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų