REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Su mineraliniu vandeniu gardintus šaltibarščius ne kartą esu gaminusi, mums labai patinka, labai gardu, todėl rekomenduoju ir jums pasigaminti“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Su mineraliniu vandeniu gardintus šaltibarščius ne kartą esu gaminusi, mums labai patinka, labai gardu, todėl rekomenduoju ir jums pasigaminti“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1,5 l kefyro, 200 ml gazuoto mineralinio vandens, 500 gr virtų/tarkuotų burokėlių, agurkų, šviežių krapų, svogūno laiškų, kietai virtų kiaušinių, druskos (pagal skonį).

Agurkus sutarkavau (galite pjaustyti), svogūno laiškus ir krapus susmulkinau. Į dubenį sudėjau virtus/tarkuotus burokėlius, agurkus, svogūno laiškus, krapus ir supyliau kefyrą, mineralinį vandenį.

Išmaišiau, pagardinau žiupsneliu druskos. Patiekiant į šaltibarščius įdėjau pjaustytą kiaušinį. Valgėme su šviežiomis bulvėmis.

P.s. žinau, kad vėl pasipils klausimai, kur pirkau šaltibarščių dubenėlius, tai atsakau iškart: pirkau Kaziuko mugėje!

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų