REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ši grikių košė man puikiai tiktų ir pusryčių stalui, bet dabar mėgaujuosi ja valgydama vėlyvą vakarienę. Greita, maistinga ir skanu. O jūs mėgstate košes?“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Ši grikių košė man puikiai tiktų ir pusryčių stalui, bet dabar mėgaujuosi ja valgydama vėlyvą vakarienę. Greita, maistinga ir skanu. O jūs mėgstate košes?“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 2. Užtruksite apie 30 min: 100 g grikių; 200 g pievagrybių; 1 morka; 1 svogūnas; 1 poras; Šlakelis aliejaus; Žiupsnis druskos; Žiupsnis juodųjų pipirų; Saujelė smulkintų žalumynų.

Grikių košės receptas

Grikius išverdame. Daržoves nulupame ir nuplauname. Morką supjaustome griežinėliais, porą ir svogūną pusžiedžiais, pievagrybius riekelėmis.

Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame daržoves ir pakepiname, kol šios suminkštės. Suberiame pievagrybius. Pakaitiname keletą min. Pagardiname druska ir pipirais. Suberiame išvirtus grikius ir smulkintus žalumynus. Gerai išmaišome. 

Gerbiamieji receptų rašytojai,kam virti grikius. Reikia iš vakaro užmerkti,gerai išbrinks ir po to pašildyti su kitais ingredientais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų