REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mūsų šeimoje per Užgavėnes dažniausiai kepami mieliniai blynai, ne išimtis ir šiemet. Taigi, mielinių blynų receptą publikuoju darsyk, o jus jį būtinai išsisaugokite, nes gardesnių blynų ir būti negali. Iš recepte nurodytų produktų kiekio gaunasi ~ 25 blynai. Skonis... Super, minkšti, purūs, kaip bandelės“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Mūsų šeimoje per Užgavėnes dažniausiai kepami mieliniai blynai, ne išimtis ir šiemet. Taigi, mielinių blynų receptą publikuoju darsyk, o jus jį būtinai išsisaugokite, nes gardesnių blynų ir būti negali. Iš recepte nurodytų produktų kiekio gaunasi ~ 25 blynai. Skonis... Super, minkšti, purūs, kaip bandelės“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 450 gr miltų, 7 gr sausų mielių, 34 v.š. cukraus. žiupsnelio druskos, 500 ml pieno (šilto), 2 kiaušinių, 200 gr razinų ir džiovintų spanguolių mišinio, aliejaus kepimui.

Į dubenį subėriau miltus, mieles, cukrų ir druską. Kiaušinius išplakiau su šiltu pienu ir sumaišiau su biriais produktais. Į masę įmaišiau razinas / dž.spanguoles ir uždengusi pastačiau šiltai 30 minučių (masė turi pakilti).

Masė pakilo, belieka kepti blynelius keptuvėje su aliejumi, apkepant juos iš abiejų pusių. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų