Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Respect AIRIJAI, NUSIMETUSIAI VISĄ JUNGĄ! Atsilaisvino nuo visų nesamonių, pamatė, kad viskas, kas kovoja su virusu yra tik bevaisės pastangos.Ir pamatysit, viskas bus ok!
kuriais duomenimis reikia tikėti? Pagal koronastop.lrv.lt skelbiamą statistiką praeitą parą susirgo 6478 žmonės (mirė 12) , o šiame pranešime nurodama, kad per praeitą parą nustatyti 5735 nauji atvejai ir mirė 17 žmonių???
Šiaip tai pagal Lietuvos įstatymus šia infekcija susirgę žmonės turėjo būti hospitalizuojami, o ne namuose užkrėtinėjo kitus, nes į šeimą ateiti niekam neuždrausta ir policija kiekvieno neseka, kas kur eina. Bet kadangi infekciniai skyriai buvo seniai panaikinti (visoje Europoje buvo optimizuota medicina), tai guldyt neturėjo kur ir paleido po pasaulį plačiai virusą mutuoti. Įstatymų Lietuvoje vykdyti kaip žinia nereikia, tai išėjo kaip išėjo.
@bet jo, iš pradžių kiekvieną prostitutę gaudydavo, kai ta pabėgdavo iš ligoninės, o paskui numojo ranka.
Faizerio buvęs viceprezidentas Idenas taip ir sakė, kad šie skiepai nesustabdys pandemijos, o tik atvirkščiai, ją išplės, nes virusas, skiepų spaudimo poveikyje greitai mutuoja ir su juo mes nepaspėsime. Taip ir buvo.
Pas mus darbe serga nemažai žmonių, serga šeimomis. Tik keista, kad serga pilnai skiepyti. Nė vienas neskiepytas net sloga nesiskundžia. Tai gal laikas duot organizmui ir psichikai pailsėti ir nustoti skiepyti nenorinčius, spausti juos psichologiškai. Kaimynė dirbanti slaugoje po trijų skiepų antikūnų net neturi, aš po pirmojo ir vienintelio birželį turiu apie du tūkstančius. Tai vėlgi kelia klausimą kodėl taip yra.
Izraelis jau beveik suvakcinuotas ketvirta doze ir statistikoje didžiausias sergamumas rekordiškai šovė į viršų,kiek rodo tyrimai antikūnių po 4 dozės susidarė labai mažai arba nesusidarė.
ale žiūriu kaip gerai GP valdo virusą
@nu Ir vėl vaistų neišgėrei? Galvojė velniukai šokius pradėjo? Eik prigult vaistų išgėręs.
@Algis Eik tu,vaflaus gabale
@Algis Isgerk vaistu,pasikeisk pampersus ir eik ilsetis
@Algis Skambink greitąjį, kad išvežtų tave į Ziegzdrius, o gal jau nesenai su gryzai, matomai liga vėl kartojasi, reikia tave asile ilgesniam laikui į Rokiškį tada, arba ketvirtą skiepa kalkis
@Algis Algiau pasisakyk Dulkiui, kad niekas jumis nebetiki, tai ką čia jūs dar norit įrodyti?:)))))
… renkamės, ir atvejų nepadaugės :)
Kaip vėlai šiandien duomenys atsirado, galvojau, nebeskelbs visai
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų