REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gimusių po Svarstyklių ženklu 2013 metais laukia unikalios galimybės. Pirmuosius šešis mėnesius vyraus tendencijos, prasidėjusios 2012 metų vasarą. Naujaisiais metais aplinkybės klostosi labai palankiai, o Svarstyklės bus puikios formos, kad galėtų pasinaudoti aibe galimybių tiek asmeninio gyvenimo, tiek profesinėje srityje.

Gimusių po Svarstyklių ženklu 2013 metais laukia unikalios galimybės. Pirmuosius šešis mėnesius vyraus tendencijos, prasidėjusios 2012 metų vasarą. Naujaisiais metais aplinkybės klostosi labai palankiai, o Svarstyklės bus puikios formos, kad galėtų pasinaudoti aibe galimybių tiek asmeninio gyvenimo, tiek profesinėje srityje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po grandiozinių pasiekimų ateis laikas dirbti, kad būtų įtvirtintos pasiektos pozicijos. Antrajame 2013 metų pusmetyje Svarstyklės, pozityviai veikiant Jupiteriui, visiškai pasiners į karjeros darymą, apie ką jos visada svajojo. Metų gale jums gali pasirodyti, kad pasirinktas pernelyg sudėtingas projektas, neatitinkantis jūsų profesinių galimybių. Nepulkite į pesimizmą, laikas parodys, kad yra pakankamas pagrindas tikėti savo pergale.

REKLAMA

Meilė ir santykiai: 2013 metų horoskopas Svarstyklėms

Uranas atspindės Svarstyklėse norą pasikeisti. Aplinkiniams bus sunku atsispirti jų žavesiui ir traukai. Kiekvienas, atsidūręs Svarstyklių traukos lauke, bus pavergtas. Galimas daiktas, dalis kaltės dėl santykiuose iškilusių problemų slypi pačiose Svarstyklėse dėl jų amžinų svyravimų ir egoizmo. Pabandykite panaudoti savo nepaprastą žavesį, kadangi jūsų partneris, be abejonės, pasirengęs dialogui ir susitaikymui. Šio ženklo atstovai atkakliai kovos šiais metais už savo asmeninę laimę, ir šios kovos sėkmė priklauso nuo to, kiek jie patys žino, ko nori. Ypač daug galimybių turės pirmosios dekados Svarstyklės.

REKLAMA
REKLAMA

Gimusiems po Svarstyklių ženklu teks priiminėti sprendimus, kurie labai ilgai buvo atidėliojami. Galų gale, jiems teks nuspręsti, ar šalia jų yra tikrai tas žmogus. Jeigu jie iš tiesų nori pakeisti situaciją, tai geriausias metas tą padaryti - nuo vasario iki balandžio, kada žvaigždės jiems bus palankios.

Svarstyklėms nereikia skubėti. Efektyviai panaudokite savo kerus ir nepasiduokite pagundoms. Taip, dabar jūs galėsite pavergti ką tik norėsite, bet ar galės jūsų santykiai būti ilgalaikiai? Įsitikinkite, kad jūsų pasirinkimas pakankamai geras, ir laikykitės toliau nuo sudėtingų žmonių ir painių santykių, atnešančių vien tik kančias.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Karjera ir finansai: 2013 metų horoskopas Svarstyklėms

Naujaisiais metais Svarstyklės bus įkvėptos kunkuliuojančiai veiklai ir turės labai daug iniciatyvos. Panaudokite visas galimybes karjerai daryti. Rimtai panagrinėkite pasiūlymus dėl persikėlimo arba dėl galimybės imtis verslo užsienyje. Šios kelionės bus nepaprastai sėkmingos, netgi jei jūs tuo metu augsite tik viduje. Jos labai praturtins jus kultūriniu ir socialiniu požiūriu.

Iki birželio galimi kai kurie neigiami momentai, ir žvaigždės rekomenduoja būti labai atidiems, pasirašant kontraktus. Žvaigždės taip pat rekomenduoja Svarstyklėms apsišarvuoti kantrybe, kurios joms taip reikės. Priimdami sprendimus turite būti labai gerai informuoti. Šios paprastos rekomendacijos leis Svarstyklėms išvengti galimų problemų.

REKLAMA

Antrajame pusmetyje Svarstyklės turi padaryti viską, kas įmanoma, kad įveiktų šią situaciją, ir žvaigždės čia padės, įnešdamos teigiamų pokyčių, kurie pagerins situaciją darbe.

Finansų požiūriu Svarstyklės išlaikys gerą tempą, netgi jei kartais jų gyvenime kaitaliosis pakilimai ir kritimai. Pinigus leiskite labai atsargiai - kai kurios išlaidos, kaip vėliau paaiškės, bus padarytos be reikalo.

Sveikata: 2013 metų horoskopas Svarstyklėms

Apskritai imant, jūsų laukia geri metai, išskyrus kai kuriuos recidyvus, kurie gali atsirasti keičiantis sezonams. Ypač didelė rizika Svarstyklių laukia vasarį, kai bet koks persišaldymas gali baigtis komplikacijomis.

REKLAMA

Galimi akių susirgimai, susiję su pervargimu darbe. Dėl visų kitų dalykų žvaigždės siūlo įprastines rekomendacijas: valgykite lėtai, pasirinkite sveiką maistą, daugiau miegokite, nepervarkite ir nukreipkite visą energiją savo žalingų įpročių atsikratymui

2013 metų horoskopas Avinui 2013 metų horoskopas Jaučiui 2013 metų horoskopas Dvyniams

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų