• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skorpionas. Nors šiais metais  bent iš dalies būsite apsaugotas nuo  neatidėliotinų įsipareigojimų ir svarbių projektų, naujasis ciklas žada ne vien tik poilsį. Pajusite, kad turite daugiau energijos ir  motyvacijos dirbti. 2012-aisiais Skorpionai galės puikiai išnaudoti gebėjimą užbaigti visa tai, kas sena, ir pradėti viską iš naujo.

REKLAMA
REKLAMA

Darbas

Skorpionai, praėjusiais metais patyrę krizę, atsiduria taške, nuo kurio prasideda tikrasis augimas. Pasiekę dugną, galėsite tvirčiau atsispirti ir kilti aukštyn. Šiais metais įgausite didelį pagreitį darbe bei profesinėje srityje, ir tai jums teiks didelį pasitenkinimą. Tiems, kurie ieško naujo darbo, ypatingai antroje metų pusėje atsivers neblogos perspektyvos. Tai jūsų fizinių ir protinių jėgų atgavimo metas.

REKLAMA

Meilė

2012-ieji metai galimai atneš pasikeitimų ir asmeniniame gyvenime. Jūsų šventas to vienintelio (-ės) laukimas bus „įvertintas“ būriu gerbėjų ir viliotojų. Vis dėlto, išsirinkti vieną iš daugelio bus itin sunku. Labai tikėtina, kad naujas žmogus-partneris savo nuoširdumu apžavės jūsų protą ir sielą. Jei jam (jai) atversite širdį, jums bus atsakyta tuo pačiu. Turintys antrąją pusę jausis kaip niekada gerai ir mėgausis kiekviena jiems skirta minute būti kartu. Skorpiono ženklo atstovai taip pat bus valdomi aistros ir dar nepatirtų troškimų.

REKLAMA
REKLAMA

Pinigai

Šiais metais ypač aktyviai ieškosite finansinio balanso ir naujų perspektyvų. Remdamasis  praėjusių šešerių metų patirtimi,  atsakingiau vertinsite su pinigais susijusius reikalus bei suprasite, kad pats laikas pradėti taupyti. Nuo kovo mėnesio užsiimsite aktyvia veikla, kuri jums, tikėtina, atneš nemažai pelningų sandorių.

Santykiai

Marsas ir Jupiteris patekęs  į Skorpiono zoną, bus atsakingi už socialinį ryšį su artimaisiais, draugais ir kolegomis, taip pat už humaniškumą, viltis ir troškimus. Net laisvu nuo darbo metu būsite aktyvus ir energingas. Tai reiškia, kad galbūt 2012-aisiais metais prisijungsite prie grupės žmonių, turinčių dideles ambicijas. Greičiausiai tapsite kokios nors bendruomenės ar grupės nariu. Sąžiningas bendravimas padės pasitikėti savimi, įgyti aplinkinių pasitikėjimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Energija

Lyginant su praėjusiais metais, 2012-aisiais jūsų energija (tiek protinė, tiek fizinė) bus kur kas aukštesniame lygmenyje. Tai nesunkiai pastebės aplinkiniai. Viską, ko imsitės, atliksite be didesnių sunkumų, įveiksite net didžiausias kliūtis. Pirmaisiais metų mėnesiais rūpinkitės sveikata, ypač svarbu derinti maistą ir pakankamai ilsėtis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų