REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lygiai šešiasdešimt valandų praėjo po bekelės maratono „4x4 Perimetras” starto ir pagaliau sulaukėme lenktynininkų šių sekinančių lenktynių finiše. Saldžiausias finišas su „Toyota Land Cruiser” automobiliu visą Lietuvą apvažiavusiam Laimono Karvelio ir Martyno Jankausko ekipažui – jie tapo 2013-ųjų maratono nugalėtojais.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį Druskininkuose startavusios lenktynės finišavo toje pačioje vietoje – „Bekelės fiesta” festivalyje – sekmadienio vakarą. Lenktynininkai prieš laikrodžio rodyklę apsuko visą Lietuvą. Šešių greičio ruožų lenktynėse tik pačią paskutinę atkarpą teko kiek sutrumpinti – šeštadienį Lietuvą maudęs lietus pakoregavo lenktynininkų tempą.

REKLAMA

Apdovanojimų ceremonijos metu apdovanojimai įteikti trims pirmoms „Extreme” klasės vietoms, kurios taip pat užėmė visas absoliučios įskaitos prizines vietas. Vienintelis „Fun” klasės ekipažas liko ketvirtoje vietoje.

Visus specialiuosius greičio ruožus greičiausiai įveikė, trasoje mažiausiai klaidų padarė ir tiksliausiai maršrute išdėstytus taškus surinko Laimono Karvelio ir Martyno Jankausko tandemas, kurių „Toyota Land Cruiser” automobilis ne jokių problemų įveikė 2000 km.

REKLAMA
REKLAMA

Antroje pozicijoje maratoną pabaigė Algirdas Kazlauskas su šturmanu Donatu Grikiečiu. Jų ryškiai raudonas ir kokybiškai sukonstruotas automobilis – taip pat „Toyota” markės ir taip pat „Land Cruiser” modelio. Ne pirmą kartą šiame maratone startuojantis A.Kazlauskas siekė pirmos vietos, trūko labai nedaug. Šiam tikslui pasiekti visada yra kiti metai.

Treti Druskininkus pasiekė šie vyrukai – Justinas Putys ir Valdemaras Milaševskis. Jų automobilis – lygiai to paties modelio, kaip ir sidabrinių bei auksinių nugalėtojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų