REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tariamo prakeiksmo įbauginta moteris nuo jo išvaduoti žadėjusiai sukčiautojai atidavė 2,3 tūkst. eurų, ketvirtadienį pranešė Šiaulių apskrities policija.

Tariamo prakeiksmo įbauginta moteris nuo jo išvaduoti žadėjusiai sukčiautojai atidavė 2,3 tūkst. eurų, ketvirtadienį pranešė Šiaulių apskrities policija.

REKLAMA

Pasak policijos, šiaulietė buvo taip įbauginta, kad pati kreiptis į policiją nedrįso. Tokį sprendimą priėmė jos bendradarbė.

Sausio 15 dieną prie Šiaulių miesto centre esančios „Maximos“ parduotuvės šiaulietė su pirkiniais sėdo į automobilį, kai prie jo priėjo dvi romų tautybės moterys, 33 metų moteriai pareiškusios, esą ji yra prakeikta.

Šių žodžių paveikta šiaulietė išsikalbėjo apie kai kuriuos savo gyvenimo momentus, kurie, anot nepažįstamųjų, ir yra prakeiksmo įrodymas. Viena pašnekovių šiaulietei pasiūlė savo pagalbą – panaikinti prakeiksmą ir už tai paprašė pinigų.

Tačiau prakeiksmo naikinimo ritualas užsitęsė ilgiau nei savaitę ir šiaulietė per kelis kartus romei atidavė savo turėtas santaupas ir dar porą kartų kreipėsi paskolos į kreditų bendroves.

REKLAMA
REKLAMA

Šį trečiadienį prie centrinės Šiaulių turgavietės „užkeiktoji“ romei eilinį kartą padavė pinus – 290 eurų ir gavo švęsto vandenėlio buteliuką. Tačiau kad vandenėlis būtų veiksmingas, romė paprašė dar 1,7 tūkst. eurų.

REKLAMA

Moteris puolė į neviltį, nes pinigų jį neturėjo ir apie savo situaciją papasakojo kolegei, kuri apie tai pranešė Šiaulių apskrities policijos pareigūnams.

Tyrimo ėmėsi Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariatas ir tos pačios dienos vakare pareigūnai „Saulės“ prekybos centre sulaikė pinigų iš šiaulietės atėjusią pasiimti romę. Ji prisistatė esanti 38 metų Šiaulių rajono, Šilėnų kaimo, gyventoja.

Sukčiautoja uždaryta į areštinę, kur buvo paimti jos pirštų atspaudai. Paaiškėjo, kad sulaikytoji ne ta moteris, kuria ji prisistatė, o jos 39 metų Kuršėnuose gyvenanti sesuo, kuri nuo 2013 metų yra ieškoma Druskininkų policijos už analogiškus nusikaltimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų