Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ilgą laiką prabangos preke laikytų eršketų dabar nesunkiai galima įsigyti bet kuriame didesniame prekybos centre. Ši tauri žuvis gali papuošti ir jūsų šventinį stalą.

REKLAMA

Sudėtinės dalys:

Eršketas (800 gramų)

1 stiklinė balto vyno

120 g. sviesto

1 citrina

Druskos

Maltų baltųjų pipirų

Gaminimas:

Išvalytą ir nuplautą eršketą supjaustome mažesniais gabalėliais, įtriname druska bei baltaisiais pipirais ir sudedame į troškintuvę.

Užpilame eršketą vynu, sudedame griežinėliais supjaustytą citriną, sviestą ir uždengus troškiname apie 20 min. virš mažos ugnies.

Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų