Vištienos peteliai pagal Audronę: marinatą tikrai verta užsirašyti

„Į sodybą vežiausi kefyre marinuotus vištienos petelius su daug prieskonių. Gavosi labai skanūs, gerai išsimarinavę“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

Reikės: 1 kg vištienos petelių (ar kitos mėsos), kefyro, vištienos prieskonių, raudonosios paprikos miltelių, itališkų žolelių prieskonių, maltų juodų pipirų, česnako granulių, rozmarino, druskos.

Vištienos petelius nuploviau, nusausinau ir įtryniau prieskoniais. Ant prieskoniuotų vištienos petelių supyliau kefyrą ir uždengusi maistine plėvele palikau marinuotis šaldytuve nakčiai. Viskas. Beliko traukti kepsinę, kurti ugnį ir kepti.

Šaltinis: Gamink su Audrone


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų