Vištienos krūtinėlė kitaip pagal Rasą: bus sultinga kaip niekada

Vištienos krūtinėlę tikrai ne visada pavyksta iškepti taip, kad ji išliktų sultinga. Todėl vienas iš gelbėjančių krūtinėlės gaminimo būdų yra jos įdarymas formuojant „kišenę“. Įdarui galite naudoti jums patinkančius produktus“, – sako tinklaraščio „Rasos virtuvės užrašai“ autorė.

Reikės: Didelių vištienos krūtinėlių – 3 vnt.; Druskos, juodųjų pipirų – pagal skonį

Įdarui reikės: Pomidorų – 4 vnt.; Pievagrybių – 200 g (nebūtina); Fermentinio sūrio – 60 g; Svogūno – 1 vnt.; Česnako – 1–2 skiltelės; Šviežių petražolių – pagal skonį; Grietinės 15% – 2 valg.šaukštai; Druskos, mėgstamiausių prieskonių – pagal skonį.

Vištienos krūtinėlę įpjaukite taip, kad į vidų būtų patogu sudėtį įdarą, suformuokite „kišenę“. Iš abiejų pusių apibarstykite druska, juodaisiais pipirais.

Paruoškite įdarą: į dubenį sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus, susmulkintas petražoles, įspaustą česnako skiltelę, tarkuotą sūrį, smulkiai supjaustytus ir kartu lengvai pakepintus pievagrybius su svogūnu, pagardinkite druska, prieskoniais ir viską išmaišykite su grietine.

Kepimo popierių sulankstykite kaip vėduoklę, galus suriškite siūlu ir padarykite krepšelius. Į krepšelius sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus, ant viršaus dėkite vištos krūtinėlę, į krūtinėlės kišenę sudėkite įdarą.

Krepšelius kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių (žiūrėkite į savo orkaitę). Patiekite su daržovėmis, salotomis ar jūsų mėgstamu garnyru. Skanaus!


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų