„Mėgstu žaisti, improvizuoti ir atrasti naujas skonio natas, suderinti tai, kas atrodo nesuderinama. Pavyzdžiui, pateikti sultingą mėsainį su skystai keptu kiaušiniu, ar prie mėsainio pasiūlyti grilintų marinuotų arbūzų. Puikų skonį suteikia ir šiek tiek netradiciškai paruošti priedai, pavyzdžiui, šoninės-viskio džemas, aluje virti ar šiek tiek kitaip marinuoti svogūnai, pagal save pagamintas barbekiu padažas“, - vardijo pašnekovas.
Dar viena gudrybė, kurią dažnai naudoja ir geriausios pasaulyje virtuvės – mėsainiams naudoti iš šviežių dešrelių išimtą mėsą. Ji, pasak T. Ragausko, suteikia mėsainiams skonio ir sultingumo.
„Turintiems savo firminį mėsainio paplotėlį pasiūlysiu, kaip pasigaminti savo firminį prieskonių mišinį mėsai, kaip paruošti ją sultingą. Pateiksiu prieskonių mišinius ir dar kelias paslaptis, kaip netikėtai pagardinti mėgstamas bulves prie mėsainio, kaip naujai jas atrasti. Visus receptus dalinsime renginio metu, duosime paragauti ir patarsiu kiekvienam asmeniškai“, - žada daugiau kaip 15 metų virtuvės šefu dirbantis profesionalas.