Receptu dalijasi tinklaraščio „World recipes“ kūrėjai.
Jums reikės:
2 kiaušinių, 500 gramų virtų bulvių, 100 gramų bulvių krakmolo, 50 gramų džiūvėsėlių, žiūpsnelio druskos, tarkuoto muskato, maltų juodų pipirų, aliejaus virti, raugindų kopūstų arba marinuotų agurkų.
Recepto instrukcijos
1. Pirmiausia išvirtas dar šiltas bulves sutriname, užberiame druską, pipirus ir muskatą, įmaišome išplaktus kiaušinius, krakmolą bei džiūvėsėlius. Viską išmaišome iki vientisos masės.
2. Tuomet įkaitiname aliejų. Šlapiais delnais suformuojame pirštelius bei įdedame į verdantį aliejų. Verdame maždaug 4-5 minutes bei išgriebiame.
3. Po to patiekiame su raugintais kopūstais, raugintais agurkais arba grietinės bei sviesto padažu. Skanaujame!