• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas pagalvoti apie maistą! Šaltai žiemos dienai siūlome virtų bulvių pirštelius su kopūstais. Pažadame, patiks net išrankiausiems. 

Pats metas pagalvoti apie maistą! Šaltai žiemos dienai siūlome virtų bulvių pirštelius su kopūstais. Pažadame, patiks net išrankiausiems. 

REKLAMA

Receptu dalijasi tinklaraščio  „World recipes“ kūrėjai. 

Jums reikės: 

2 kiaušinių, 500 gramų virtų bulvių, 100 gramų bulvių krakmolo, 50 gramų džiūvėsėlių, žiūpsnelio druskos, tarkuoto muskato, maltų juodų pipirų, aliejaus virti, raugindų kopūstų arba marinuotų agurkų. 

Recepto instrukcijos

1. Pirmiausia išvirtas dar šiltas bulves sutriname, užberiame druską, pipirus ir muskatą, įmaišome išplaktus kiaušinius, krakmolą bei džiūvėsėlius. Viską išmaišome iki vientisos masės.

2. Tuomet įkaitiname aliejų. Šlapiais delnais suformuojame pirštelius bei įdedame į verdantį aliejų. Verdame maždaug 4-5 minutes bei išgriebiame.

3. Po to patiekiame su raugintais kopūstais, raugintais agurkais arba grietinės bei sviesto padažu. Skanaujame!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų