• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė dalijasi gardžių kukulaičių ir bulvių vėrinukais.  „Gamink su Audrone“ autorė sako, kad tokiu būdu ruošti vėrinukai - labai skanūs ir puikiai atrodantys. 

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė dalijasi gardžių kukulaičių ir bulvių vėrinukais.  „Gamink su Audrone“ autorė sako, kad tokiu būdu ruošti vėrinukai - labai skanūs ir puikiai atrodantys. 

REKLAMA

Reikės:

0.5 kg.malto kiaulienos faršo, 1 kiaušinio, 1 v.š.majonezo, saujos džiūvesėlių, mėsos prieskonių, svogūno, krapų, druskos, bulvių prieskonių, vyšninių pomidoriukų, aliejaus

Kiaulienos faršą sumaišiau su recepte išvardintais produktais ir padariau kukulaičius. Bulves su druska apviriau 7 min.

Apvirtas bulves, prieš veriant ant iešmelių, sutepiau aliejumi ir pagardinau bulvių prieskoniais.

Beliko viską suverti ant medinių iešmelių, išmirkytų vandenyje t.y. bulves, kukulaičius ir pomidoriukus.

Vėrinukus sudėjau ant kepimo skardos su kepimo popieriumi.

Kepiau orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 20 - 25 min. ( orkaitės nekaitinau).

Vėrinukai iškepti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų