Restorano atstovai visų pirmą supažindino laidos kūrėjus su čia pat restorane veikiančiu bravoru ir aludarystės tradicijomis bei pakvietė į išskirtinę patiekalų ir nealkoholinio alaus degustaciją, kurią išbandyti gali kiekvienas.
Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
(16 nuotr.) Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
Vieną populiariausių „TripAdvisor“ vietų Alytuje: nustebino porcijų dydis
Sėdę ragauti restorane gaminamų patiekalų „Maisto kelio“ trijulė liko nustebinti čia gaminamų patiekalų gausa, kuri neapsiriboja vien tradicine dzūkų virtuve.
„Dzūkų alaus restorano“ atstovė Alma Latauskienė teigė, kad čia žmonės itin mėgsta tailandietišką „Tom Yum“ sriubą, gardžias itališkas picas, kepsninėje rūkytus šonkaulius, kiaulienos karką ar bulvinius blynus su Dzūkijos miškų grybais.
„Patiekalai čia tokio dydžio, kad trise rateliu siunčiamės, o jie kaip nesibaigia, taip nesibaigia, išnešti mus turbūt iš čia reikės“, – vienbalsiai sakė vedėjai, ragaudami restorano skanumynus.
Mėgstantys desertus kviečiami paragauti čia jau 17 metų gaminamo firminio Napoleono torto.
Visą reportažą žiūrėkite:
REKLAMA