• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Alytuje įsikūręs „Dzūkų alaus restoranas“ kelionių ir restoranų tinklapyje „TripAdvisor“ yra viena geriausiai vertinamų vietų šiame mieste, kur galima ne tik skaniai pavalgyti, bet ir padegustuoti alaus. Vietinių bei miesto svečių itin pamėgtas restoranas sulaukė ir TV3 laidos „Maisto kelias“ kūrybinės grupės dėmesio. Kas verčia žmones į šią vietą sugrįžti dar ir dar kartą?

Alytuje įsikūręs „Dzūkų alaus restoranas“ kelionių ir restoranų tinklapyje „TripAdvisor“ yra viena geriausiai vertinamų vietų šiame mieste, kur galima ne tik skaniai pavalgyti, bet ir padegustuoti alaus. Vietinių bei miesto svečių itin pamėgtas restoranas sulaukė ir TV3 laidos „Maisto kelias“ kūrybinės grupės dėmesio. Kas verčia žmones į šią vietą sugrįžti dar ir dar kartą?

REKLAMA

Restorano atstovai visų pirmą supažindino laidos kūrėjus su čia pat restorane veikiančiu bravoru ir aludarystės tradicijomis bei pakvietė į išskirtinę patiekalų ir nealkoholinio alaus degustaciją, kurią išbandyti gali kiekvienas.

Sėdę ragauti restorane gaminamų patiekalų „Maisto kelio“ trijulė liko nustebinti čia gaminamų patiekalų gausa, kuri neapsiriboja vien tradicine dzūkų virtuve.

REKLAMA
REKLAMA

„Dzūkų alaus restorano“ atstovė Alma Latauskienė teigė, kad čia žmonės itin mėgsta tailandietišką „Tom Yum“ sriubą, gardžias itališkas picas, kepsninėje rūkytus šonkaulius, kiaulienos karką ar bulvinius blynus su Dzūkijos miškų grybais.

REKLAMA

„Patiekalai čia tokio dydžio, kad trise rateliu siunčiamės, o jie kaip nesibaigia, taip nesibaigia, išnešti mus turbūt iš čia reikės“, – vienbalsiai sakė vedėjai, ragaudami restorano skanumynus.

Mėgstantys desertus kviečiami paragauti čia jau 17 metų gaminamo firminio Napoleono torto.

Visą reportažą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų