• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien pasilepinkite greitu ir ypač gardžiu patiekalu – įdarytomis paprikomis, kurių tikrai užteks visiems. Tam jums prireiks vos 30 minučių!

3

Šiandien pasilepinkite greitu ir ypač gardžiu patiekalu – įdarytomis paprikomis, kurių tikrai užteks visiems. Tam jums prireiks vos 30 minučių!

REKLAMA

Reikės:

6 vidutinio dydžio paprikų, 400 g pasirinkto faršo, Pusės puodelio pjaustyto svogūno, 450 g pomidorų padažo, Pusės puodelio ryžių, 1 puodelio vandens, 1 šaukštelio druskos, 1 puodelio tarkuoto sūrio

Gaminimas:

1.Perpjaukite paprikų viršūnes, išimkite sėklas. Nupjaukite tiek paprikos viršaus, kad į ja tilptų įdaras,

2.Nupjautas paprikos dalis supjaustykite ir įdėkite į puodelį,

3.Užstatykite puodą su ryžiais ir virkite juos (priklausomai nuo ryžių rūšies),

4.Paprikas sudėkite į puodą ir pavirkite 5 minutes, vėliau jas gerai nusausinkite,

5.Paprikos vidų pabarstykite druska,

6.Mėsos faršą, svogūnus ir supjaustytas paprikos viršūnes pakepkite keptuvėje, kol mėsa apskrus, o daržovės suminkštės,

7.Į keptuvę supilkite pomidorų padažą, druską ir išvirtus ryžius,

8.Supilkite įdarą į paprikų vidų ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, pabarstykite paprikas sūriu,

REKLAMA
REKLAMA

9.Kepkite apie 15 – 20 minučių, kol susidarys traškus sūrio viršus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų