• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienio vakaras yra puiki proga pasilepinti gardžiais užkandukais bei draugija tų žmonių, kuriuos seniai matėte. Pasirūpinkite iš anksto. 

Penktadienio vakaras yra puiki proga pasilepinti gardžiais užkandukais bei draugija tų žmonių, kuriuos seniai matėte. Pasirūpinkite iš anksto. 

REKLAMA

Jums reikės:

8 riekių juodos tamsios duonos, 200 gramų varškės, 2 valgomųjų šaukštų grietinės, 3 valgomųjų šaukštų aliejaus, 3 skiltelių česnako, druskos, krapų.

Papuošimui: juodųjų alyvuogių ir čiobrelių. 

Iš pradžių iš juodos duonos išspauskite vieno kąsnio apskritimus su mažu stikliuku arba maža sausainių formele. Juos trumpai apkepkite labai karštoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių, kol lengvai apskrus. Dar karštus pabarstykite druska bei suberkite atvėsti ant popierinio rankšluostuko. 

Tuomet varškę kremui petrinkite per sietelį, sumaišykite su grietine bei aliejumi. Sumaišykite su labai smulkiai sukapotais krapais, spaustais česnakais bei prieskoniais. Viską gerai išsukite bei per konditerinį maišelį su antgaliu užspauskite ant atvėsusios duonos. Po to papuoškite juodos alyvuogės puselėmis bei šviežiai nuskintomis prieskonio šakelėmis. 

Šaltinis: http://skanuskasneliai.blogspot.com/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų