• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu jau galvojate apie pietus arba vakarienę, tai šį receptą paskubėkite įtraukti į mėgstamiausių sąrašą. 

4

Jeigu jau galvojate apie pietus arba vakarienę, tai šį receptą paskubėkite įtraukti į mėgstamiausių sąrašą. 

REKLAMA

Jums reikės:

pusės kilogramo liesesnės kiaulienos prandinės arba skersai pjaustytų kumpio gabaliukų, 4 kiaušinių, 170 gramų fermentinio sūrio, 3 skiltelių česnako skiltelių, 2 šaukštų pieno, pipirų, druskos, ciberžolės. 

Pirmiausia mėsą supjaustykite kepsneliais ~1,5 centimetro storio, plonai išmuškite. Pabarstykite druska, pipirais, smulkintais česnakais. 

Tada išplakite kiaušinius su druska, ciberžole bei pienu. Kepsnelius aptepkite kiaušinio plakiniu, ant viršaus uždėkite plonai iškeptą kiaušinienę ir pabarstykite tarkuotu sūriu. 

Tada sulankstykite kaip blynelį. Pavoliojame gerai miltuose. 

Po to į kiaušinio plakinį apvoliojame bei dedame į įkaitintą keptuvę. Kepkite su aliejumi. Pradžioje dedame ant tos pusės, kur yra sujungimas. 

Kepame apie 5 minutes iš abiejų pusių.

Į skardelę įpilame aliejaus bei sudedame kepsnelius, patepame viršų majonezu, dedame į įkaitintą 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame maždaug 25-30 minučių, kol parausta šiek tiek. Skanaujame!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų