Traškių bulvinių blynų receptas: taip gaminti išmokė draugė

„Šiandien dalinuosi receptu, kuris yra lietuviškos virtuvės klasika, tik šiek tiek kitaip. Idėja pasidalino draugė Laura, bet konkrečiai neminėjo nei kiek ko dėti, nei kaip tiksliai daryti. Idėją pasiskolinau, bet dariau pagal savo supratimą. Tad pristatau super duper paprastą bulvinių blynų su faršu variantą“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

Ingredientai: 5 didelės bulvės, 2 svogūnai, 300 g maltos mėsos (naudojau kiaulienos), 1 kiaušinis, pagal skonį druskos, pagal skonį maltų pipirų, aliejaus kepimui.

Bulves nulupkite ir kartu su svogūnais sutarkuokite su smulkia tarka. Lengvai nuspauskite. Maltą mėsą sausoje keptuvėje apkepinkite lengvai. Į tarkių masę sudėkite kepintą mėsą, muškite kiaušinius, pagardinkite druska bei pipirais. Gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir formuokite blynus. Kepkite, kol blynai iškepa. Valgykite su grietine.


Rašyti komentarą...
L
Lina
2021-05-04 14:18:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kam dvigubas darbas,su neapkepintu farsu daug skanesni.
Atsakyti
-5

S
Senas dzukas
2021-05-04 13:11:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
Būkim biedni, bet teisingi, dar neteko nei ragaut nei matyt, kad bulviniai blynai valgomi su pomidorais? Blynai ir pomidorai, na tik galima ir sakyt, blyn kokia šeimininkė taip sugebėjo reklamuatis
Atsakyti
-9

V
Vitalija
2021-05-04 19:28:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tai yra bulviniai blynai su mėsa ir viskas.
Atsakyti
-3

SKAITYTI KOMENTARUS (18)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų