Atskleidė geriausią marinuotų svogūnų receptą: neišbandyti būtų nuodėmė

„Užteks pamarinuoti, kol iškeps mėsa ant žarijų“, – sako recepto autorė.

Ingredientai: 2 svogūnai; 40ml acto 7%; 100ml verdančio vandens; 1a.š. druskos; 2a.š. cukraus; keli lauro lapeliai; keli juodieji pipirai.

Pagal norus: krapai, čili pipirai, garštyčių sėklos.

Verdantį vandenį užpilti ant druskos ir cukraus ir išmaišyti. Svogūnus supjaustyti žiedais ar pusžiedžiais. Sudėti į stiklainį ir padaužti kočėlo galu, kol išsikirs kiek skysčio. Užpilti vandenį, actą ir suberti prieskonius. Stiklainį papurtyti ir palikti pastovėti.

Šaltinis: Skanūs kąsneliai


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų