Jums reikės:
500 gramų jautienos faršo, 2 didelių svogūnų, 3 skiltelių česnako, 2 čili pipirų, 1 raudonosios paprikos, 1 skardinės konservuotų pomidorų, 250 gramų pomidorų padažo, 2 skardinių raudonųjų pupelių, sūrio, druskos, pipirų,
Iš pradžių pakepinkite jautienos faršą. Dėkite smulkiai supjaustytus svogūnus, po to raudoną papriką. Berkite druskos bei juodųjų pipirų.
Tuomet pasiimkite ganėtinai aukštą puodą bei į jį supilkite pupeles su visomis sultimis. Užvirus suberkite iškepusį faršą. Paskui suberkite smulkintus česnakus, įdėkite konservuotus pomidorus bei pomidorų padažą. Dar kartą įberkite druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite bei ir pavirkite maždaug pusvalandį.
Per tą laiką, susitarkuokite fermentinį sūrį bei pasiskrudinkite batono. Kai jau viskas išsitroškins įberkite sūrį. Prieš patiekdamos taip pat galite apibarstyti sūriu. Labai rekomenduoju skanauti su skrudintu batonu. Mėgaujamės!
Šaltinis https://worldrecipes.eu/lt