Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Metas pagalvoti apie pietus ir apie vakarienę! Kol namuose turite rudens gėrybių, būtinai išbandykite tinklaraštininkės Ritos Žitaveckaitės idėją pietums. Ji receptus publikuoja feisbuko grupėje ,,Meškos virtuvė“. 

6

Metas pagalvoti apie pietus ir apie vakarienę! Kol namuose turite rudens gėrybių, būtinai išbandykite tinklaraštininkės Ritos Žitaveckaitės idėją pietums. Ji receptus publikuoja feisbuko grupėje ,,Meškos virtuvė“. 

REKLAMA

Įdaryta cukinija 

Ingredientai: 2 apvalios cukinijos, 100 gr. Vištienos krūtinėlės 1 skiltelė česnako, 1 nedidelė morka, 1/4 svogūno, keli pievagrybiai, 1/5 saldžios paprikos, 1/2 a.š. žolelių prieskonių (bazilikas, raudonėlis), druska pagal skonį, sauja žalių salotų, keli pomidoriukai, 1 a.š. kietojo sūrio.

Cukinijas nuploviau, nupjoviau "kepures" ir išskobiau cukinijos minkštimą su arbatiniu šaukšteliu. Susmulkintas daržoves, vištieną lengvai apkepiau su ghee sviestu (apie 2-3 min.), gardinau žolelių mišiniu, druska. Į apkeptą masę dėjau smulkintus pievagrybius (jų nekepiau).

REKLAMA
REKLAMA

Į cukinijas sudėjau įdarą, cukinijas patepiau alyvuogių aliejumi ir pašoviau į 180C orkaitę. 20 min. Kepiau su kepurėm, bet šiek tiek pradarytas, o paskui dar 10 min. be kepurių (kepures ištraukiau). Iškepusias dar palaikiau apie 10 min. orkaitėj.

Cukinijas valgiau su žaliom salotom, o cukinijų įdarą gardinau kietuoju sūriu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų